Het beste adres voor definitief ontharen

Een huid zonder (over)beharing is de wens van veel vrouwen en mannen. Door scheren, epileren of harsen kunnen ongewenst bijwerkingen optreden, zoals naar binnen gegroeide haren, huidirritatie en kleine ontstekingen. Bij chemische methoden, zoals het gebruik van ontharingcrèmes, kan de huid verbranden. Daarbij komt dat het effect altijd van tijdelijke aard is en de haren binnen korte tijd terug keren.

Heeft u last van overbeharing?

Smartpuls helpt u er voorgoed vanaf. Wij behandelen zowel haren in het gelaat, oksels, bikinilijn of op uw armen, benen of rug. Dat doen we voor jong en oud en voor zowel mannen als vrouwen. Wel houden we altijd een intake om de beste behandeling voor u te kunnen bepalen.

Onze behandelingen

Er zijn 3 behandelmethoden, ieder geschikt voor het doel waarvoor het wordt ingezet.

SmartPULS Emmen maakt voor zowel permanente ontharing als voor huidverjonging gebruik van de Constant Multi Pulsed Light (CMP) techniek. Met deze techniek worden per seconde 20.000 lichtflitsen toegediend met behulp van de smartPULS. De pigmentatie van de haarwortel en die van de omliggende huid verschillen. De lichtflitsen raken alleen de donkerder gepigmenteerde haarwortels. Zo verwijdert de smartPULS gegarandeerd blijvend alle haarwortels.

De behandeling

Er is sprake van succesvolle permanente ontharing wanneer 80 à 90% haarreductie is bereikt. Met CMP is dat resultaat er al na gemiddeld zeven behandelingen.

Verschil met laser Ook lasertechnieken werken op basis van lichtflitsen, maar verwarmen naast de haarwortel ook de omliggende huid. Een mogelijk gevolg is beschadiging van de huid of pijn tijdens de behandeling. CMP is daarentegen gegarandeerd veilig voor de huid.

Minder behandelingen

Met CMP kan de temperatuur van de lichtflitsen zelfs hoger worden opgevoerd dan bij laser, omdat alleen de haarwortels worden geraakt. Zo worden meer haargroeicellen per behandeling uitgeschakeld en zijn er minder behandelingen nodig.

Ook bij blond haar en donkere huid

Donkere haren op een lichte huid zijn het gemakkelijkst te behandelen. Maar de SmartPULS kent ook voor mensen met blond of rossig haar en mensen met een donkere huid een programma. Inmiddels zijn hiermee goede resultaten behaald.

ontharen ipl

SmartPULS is altijd aan het vernieuwen en proberen altijd de beste producten voor u aan te bieden met goede kwaliteit en kwantiteit. Daarom is smartPULS overgestapt naar Shendoo.

Shendoo is een innovatieve ontharingsgel die blijvend afrekent met ongewenste haargroei. Shendoo is voor alle haar- en huidtypen geschikt en eenvoudig gebruik. Overtuig u zelf van de werking van deze innovatieve behandelingsmethode zonder risico’s of bijwerkingen. Shendoo wordt direct na het ontharen d.m.v. epileren of harsen toegepast en biedt de volgende voordelen:

  • Voor alle huid- en haartype
  • Voor blond, grijs en wit haar
  • Eenvoudig te gebruiken
  • Lage kosten van behandeling
  • Dermatest ‘’SEHR GUT’’, geen bijwerkingen gemeld
  • Ook thuis in een vertrouwde omgeving te gebruiken

harsen

Speciaal voor de blonde of pigmentloze haren kunnen wij u behandelen door middel van elektrisch ontharen. Dit is een definitieve vorm van ontharing, waarbij het haarzakje (waar het haartje wordt gevormd) d.m.v. elektrische stroom dat wordt omgezet in warmte, wordt vernietigd.

Er wordt een dun, steriel wegwerpnaaldje langs het haartje in het haarzakje geschoven.

Nu wordt een zwakke stroom ingeschakeld, waarna het haartje loslaat en wordt verwijderd. Het is van belang dat de haartjes tussentijds niet worden geharst of geëpileerd, het afknippen van storende haartjes is wel toegestaan.

Na de behandeling kan de huid wat rood zien, maar dit verdwijnt vanzelf. De behandeling varieert qua tijdsduur, afhankelijk van de haardikte en pijnsensatie, en moet meerdere malen worden herhaald. De totale behandelingsduur kan variëren van enkele maanden tot een jaar.

electrisch ontharen ipl

Neem vrijblijvend contact met ons op

Vraag naar advies of maak direct een afspraak
Naam *
Please type your full name.
E-mail *
Invalid email address.
Telefoon *
Ongeldige invoer
Interesse in *
Ongeldige invoer
Uw reactie
Ongeldige invoer
Neem code over * Neem code over
Ongeldige invoer