Vergoeding, financiering en Beauty Comfort PLan

Bij smartPULS Emmen denken wij graag met u mee over de kosten van onze behandelingen. We zijn al niet zo duur, maar toch kunnen sommige behandelingen wat langer duren en dan is een korting of uitgestelde betaling mooi meegenomen. Het volgende kunnen wij u bieden:

  • Een vergoeding van uw behandeling door uw zorgverzekeraar.
  • Financiering van de behandeling.
  • Het Beauty Comfort Plan.

 

Hoe kunnen wij u helpen

Uw behandeling vergoedt door uw zorgverzekeraar? Dat kan bij SmartPULS Emmen! Door uw rekening van ons op te sturen naar uw zorgverzekeraar krijgt u uw geld geheel of voor een deel terug! (vraag naar de voorwaarden bij uw zorgverzekeraar). Wij zijn aangesloten bij de ANBOS (Algemene Nederlandse Bondorganisatie voor de schoonheidsspecialisten). Doordat wij hierbij aangesloten zijn kunt u via de verzekering ontharing in het gezicht en acne behandelingen vergoed krijgen. Deze vergoeding geldt bij de behandelingen voor definitieve ontharing in uw gezicht door middel van het IPL systeem en elektrische ontharen en Acne behandelingen Wilt u hier meer over weten? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder! Ook kunt u hier kijken of uw behandeling in aanmerking komt voor een vergoeding.
Vooral bij de intensieve ontharingsbehandelingen of huidverbetering is er niet alleen sprake van een duidelijke zichtbare verbetering, maar er is ook vaak sprake van een duidelijke verbetering van uw gesteldheid. Als het probleem is aangepakt durft u zich weer zonder schroom te tonen. Dergelijke behandelingen zijn intensief. Afhankelijk van uw probleem zijn er enkele of zelf meerdere behandelingen nodig. Het mag duidelijk zijn dat vooral bij een aanzienlijk aantal behandelingen de kosten hoger uitvallen. We kijken dan altijd of uw zorgverzekeraar dit wil vergoeden, maar daarnaast kunnen wij ook een financiering voor u regelen. Dat doen we in samenwerking met een erkende financier.

Tijdens een gratis consult wordt in overleg met u een keuze gemaakt uit het aanbod van onze behandelmogelijkheden en product aanbod. Gedurende looptijd die met u wordt afgesproken, kunt al vanaf slechts € 30,- p/m gebruik maken van ons Beauty Comfort Plan. En als exclusief BCP lid, betaalt u over de gehele looptijd 0 % rente. Maak hier een afspraak voor een gratis consult, en laat u informeren over het Beauty Comfort Plan.

Betaalgemak voor schoonheid:

- Gratis membercard
- Vanaf € 30,- per maand
- Exclusief BCP
- 0% rente gehele looptijd

Neem vrijblijvend contact met ons op

Vraag naar advies of maak direct een afspraak
Naam *
Please type your full name.
E-mail *
Invalid email address.
Telefoon *
Ongeldige invoer
Interesse in *
Ongeldige invoer
Uw reactie
Ongeldige invoer
Neem code over * Neem code over
Ongeldige invoer