Minder kilo's en minder centimeters met onze afvalmethoden

SmartPULS biedt de totaaloplossing voor minder kilo's en minder centimeters. De UCW bodywrap en de Slim Easy acupressuur zijn figuurcorrigerende methodes. Na een aantal behandelingen neemt uw omvang van buik en/of bovenbenen zichtbaar af. Door de ontgiftende werking worden vetmoleculen afgebroken, spieren verstevigd en de hormoonhuishouding gereguleerd. 

Strakker, vitaler en meer energie

De figuurcorrigerende behandelingen zijn ideaal als u plaatselijk wilt afvallen, als u er net even strakker uit wilt zien en vooral als u zich fitter en energieker wilt voelen. De afvallen en verstevigen behandelingen zijn niet geschikt voor mensen jonger dan 16 jaar. Heeft u last van hart- of nierklachten of hebt u een pacemaker, dan zijn deze behandelingen niet geschikt.

Onze behandelingen

Er zijn 3 behandelmethoden, ieder geschikt voor het doel waarvoor het wordt ingezet.

Bij Universal Contour Wrap (UCW) wordt u lichaam ingepakt in warme windsels gedrenkt in zeeklei. De warmte en de zeeklei stimuleren de lymfeklieren tot het afgeven van gifstoffen, die opgehoopt liggen in de vetlagen. Zo ontstaat er een zuiverende werking. Mte name op de plekken waar de gifstoffen zich ophopen en waar cellulitis voorkomt, verliest u centimeters en wordt uw huid verstevigd. De huid voelt na een UCW zijdezacht aan en maakt littekens, striemen en cellulitis minder zichtbaar.

div

Cavitatie is een nieuwe manier om met blijvend resultaat vet te verwijderen, het geeft hetzelfde resultaat als liposuctie. Door middel van ultrasone druk- en geluidsgolven worden de vetcellen afgebroken en afgevoerd. Het is volledig pijnloos en is gebaseerd op de implosie van vetcellen. Deze afgebroken vetcellen worden getransporteerd naar de lever via het lymfatische systeem en de bloedcirculatie en verlaten op natuurlijke wijze het lichaam, werkt ook heel goed cellulitus.

div

Deze afslankmethode is gebaseerd op de Chinese accupressuur. Op de drukpunten van het lichaam worden nopjes geplaatst. De drukpunten worden gestimuleerd door middel van lichte stroomstootjes, waardoor de spieren en de doorbloeding worden geactiveerd. Maagsappen worden gereguleerd en afvalstoffen beter afgevoerd. Slim easy slankt af en ontspant bij rug- of spierpijn. In één kuur verliest u gegarandeerd 1 tot 15 kilo aan gewicht en 4 tot 15 centimeters omvang in de taille.

div

Afvallen door de TimFit SX-5 maaltijden: eenvoudig, voedzaam en lekker. Met TimFit® valt u effectief af door 3 uitgebalanceerde maaltijden per dag te nuttigen waarvan u twee maaltijden per dag (ontbijt en de lunch) door de unieke gezonde en uitgebalanceerde TimFit SX-5 maaltijden vervangt. Door de unieke SX-5 mix en uitgekiende dosering van micro- en macronutriënten is TimFit de crème de la crème onder de uitgebalanceerde maaltijdvervangers. De TimFit voedzame maaltijden (shakes en repen) zijn eenvoudig en snel te bereiden en kunnen u geld besparen. Daarnaast vinden onze TimFit klanten ze ook nog eens heel erg lekker.
Het afvallen aminozuren plan is gebaseerd op de inname van een speciaal geselecteerde groep aminozuren. Deze is op zorgvuldige wijze samengesteld en is van hoge kwaliteit. AminoSlank is een afslankkuur voor 25 dagen en is speciaal ontwikkeld voor mannen en vrouwen die, tijdens het afvallen, gezond en lekker willen eten. De kuur is gecombineerd met Amino HCE, FitEner ++ en BodyFit 24/7. Door de mix van de uitgekiende voedingssupplementen en een uitgekiend voedingspatroon zult u ervaren dat afvallen geen afzien meer is! Met de nieuw aangeleerde eetgewoonten ontwikkelt u een gezonde levensstijl met als resultaat: een stabiel lichaamsgewicht.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Vraag naar advies of maak direct een afspraak
Naam *
Please type your full name.
E-mail *
Invalid email address.
Telefoon *
Ongeldige invoer
Interesse in *
Ongeldige invoer
Uw reactie
Ongeldige invoer
Neem code over * Neem code over
Ongeldige invoer